Billeder

Kr. 3.500,-

Erhvervspakke (lille)
(20 færdigredigerede billeder)

Kr. 5.500,-

Erhvervspakke (mellem)
(50 færdigredigerede billeder)

Kr. 8.000,-

Erhvervspakke (stor)
(70+ færdigredigerede billeder)

Video

Kr. 4.500,-

Erhvervsvideo (lille)
(1-2 minutters video)

Kr. 6.500,-

Erhvervsvideo (mellem)
(2-4 minutters varighed)

Kr. 10.000,-

Erhvervsvideo (stor)
(5+ minutters varighed)

Se eksempler på mit arbejde

Video tilpasset alle enheder og platforme

Din video skal se godt ud overalt.

Erhvervsfotograf til virksomheder i hele landet

At drive virksomhed i 2022 handler i høj grad om at blive set – især online. Internettet og de sociale medier har gjort det vigtigt at være synlig på den rigtige måde, og ramme sin målgruppe på en effektiv måde. Billeder og video giver et visuelt element i jeres markedsføring og generelle visuelle identitet – det er her, at en erhvervsfotograf kommer ind i billedet.

Boel Media kan levere professionelle løsninger indenfor fotografering og videoproduktion. Det kan både være erhvervsportrætter af alle ansatte, billeder fra jeres kontor og omgivelser, flotte billeder af jeres produkter o.lign. På samme måde kan vi stå for jeres videomateriale, som især er effektivt på de sociale medier. Her kan både laves reklamevideoer, præsentationsvideoer, korte talevideoer til fx Facebook og Instagram og meget mere.

Da der netop er så mange muligheder, går jeg som erhvervsfotograf meget gerne ind og skræddersyer en løsning til netop jeres virksomhed. Behov er forskellige og i stedet for at tilbyde jer en samlebåndsløsning, så går jeg ind og kigger på jeres virksomhed, så det materiale jeg producerer til jer, passer til jeres brand og udtryk.

Kort sagt, så lytter jeg til jeres ønsker og kommer også gerne selv med råd og sparring. Jeg har alt udstyret det kræver, for at skabe et professionelt produkt i høj kvalitet. I kan derfor stole på, at jeres ønsker er i højsædet, og at den løsning i modtager får toppoint på alle parametre.

Se mine forskellige erhvervspakker herunder og kontakt mig for en uforpligtende snak.

Det praktiske

Prisen på fotografering og videoproduktion kan variere alt efter typen af opgave. Herover ses priser, som der kan tages udgangspunkt i – men der er selvfølgelig altid mulighed for en skræddersyet løsning. Alle priser er ekskl. moms.

Fotografering
Vi aftaler forinden hvad I ønsker, så konceptet er på plads. Jeg byder gerne ind med idéer og sparring. Billederne kan leveres i både sort/hvid og farve – eller begge hvis ønsket. De bliver efterbehandlet og kan også klargøres til tryk – uden merpris.

Fotosession kan enten foregå hos jer eller på location. God planlægning er vigtigt – især hvis der er tale om mange billeder på én gang, fx medarbejderportrætter. Mulighederne er mange, så det aftaler vi på forhånd, alt efter hvad der passer bedst.

Videoproduktion
Erhvervsvideoer kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det kan både være undervisningsvideoer, præsentationsvideoer, stemningsvideoer eller simple talevideoer til de sociale medier. Uanset behovet, så finder vi en optimal løsning efter jeres ønsker.

Altid inkluderet i prisen:

  • Råd og sparring
  • Professionelt udstyr
  • Optagelse af video og lyd
  • Tilpasset musik på video
  • Speak (allerede indtalt)
  • Professionel redigering og efterbehandling
  • 3 retterunder (justering af redigering)
  • Hurtig levering