Skip to main content

Professionel præsentation med fokus

Efter mange år i advokatbranchen som både grafiker og fotograf, har jeg fået stor erfaring med at levere både billeder og videoer til advokater, som har til måls at sætte fokus på kerneområderne og styrke den professionelle visuelle identitet.

Ved at benytte en professionel fotograf som enten selvstændig advokat eller et større advokatkontor, åbnes der et hav af muligheder indenfor formidling af information og løftet brandværdi.

En kompleks branche i en flot indpakning

Det at søge efter en advokat, enten som privatperson eller virksomhed, skal helst være så let og problemfrit som muligt – især fordi, at en mulig klient både skal tage stilling til, hvad vedkommende har brug for hjælp til, samt hvem der bedst løser opgaven.

Her kommer jeg ind i billedet, ved at tilbyde muligheden for at sætte en ekstra dimension på dit førstehåndsindtryk som advokat. Tekst er godt og nødvendigt i advokatbranchen, men ved fx at benytte et medie som video, kan du med egne ord præsentere dig selv, forklare områderne du specialiserer dig indenfor og meget mere.

Billeder kan give præcis det professionelle udtryk, som dig og dit kontor ønsker, samtidig med, at video kan styrke både kommunikation og tryghed.

Skal vi arbejde sammen? Få styrket kommunikation og tryghed som advokat

Se priser her

Sæt ansigt på menneskerne bag

Jeg tror på, at det personlige element er afgørende for at skabe tillid og troværdighed hos dine klienter. Ved at fange autentiske og professionelle portrætter af advokaterne på dit kontor kan jeg hjælpe med at skabe en personlig forbindelse mellem dig og dine klienter.

Dette vil ikke kun styrke dit kontors image, men også gøre det nemmere for dine klienter at føle sig trygge og komfortable ved at vælge dig som deres juridiske rådgiver.

Jeg er samtidig også bevidst om betydningen af en flot og sammenhængende visuel identitet for et advokatkontor. Ved at skabe en flot visuel rød tråd på tværs af hjemmeside, markedsføringsmaterialer og sociale medieplatforme kan jeg hjælpe med at styrke dit kontors brand og professionalisme.

Mine billeder og videoer vil bidrage til at give dine potentielle klienter et positivt første indtryk, der vil skille dig ud fra dine konkurrenter. Jeg er dedikeret til at skabe visuelt indhold af høj kvalitet, der afspejler dine værdier og filosofi.

Den rigtige udstråling til potentielle klienter

Et professionelt portrætbillede som advokat spiller en afgørende rolle i at opbygge dit professionelle brand og skabe tillid hos dine klienter. Som advokat er din troværdighed og professionalisme af afgørende betydning, og dit portrætbillede er en vigtig del af det første indtryk, du giver til potentielle klienter.

Samtidig kan et flot portrætbillede være med til at differentiere dig fra dine konkurrenter. Det giver dig mulighed for at vise din personlighed og professionalisme på en visuelt tiltalende måde.

Et godt portrætbillede kan være med til at skabe en forbindelse mellem dig og dine klienter, selv før I har haft den første samtale. Det kan give potentielle klienter et indtryk af din tillid, autoritet og empati.

På samme måde løfter det også indtrykket af et større team, hvis alles portrætbilleder følger samme stil og udtryk. En visuel rød tråd udstråler et kontor med fokus på kvalitet.

Modtag et tilbud

Skal vi tage en snak om din opgave eller projekt? Det er selvfølgelig helt uforpligtende. Tøv aldrig med at smide en besked min vej.

  Find fotograf - Kontakt mig for et uforpligtende tilbud - Boel Media

  Lokation

  Store Møllevej 14, 1. th
  4000 Roskilde

  Åbningstider

  Man-Fre: 09.00 til 16.00
  (kontakt mig ved fysisk møde)

  Kontakt

  Tlf. (+45) 9386 7783
  info@boelmedia.dk

  Følg mig

  Boel Media på Facebook
  Boel Media på Instagram
  Boel Media på Youtube
  Fotograf Mikael Boel på LinkedIn