Billeder

Kr. 3.500,-

Eventpakke (lille)
(20 færdigredigerede billeder)

Kr. 5.500,-

Eventpakke (mellem)
(50 færdigredigerede billeder)

Kr. 8.000,-

Eventpakke (stor)
(100+ færdigredigerede billeder)

Video

Kr. 4.500,-

Eventvideo (lille)
(1-2 minutters video)

Kr. 6.500,-

Eventvideo (mellem)
(2-4 minutters varighed)

Kr. 10.000,-

Eventvideo (stor)
(5+ minutters varighed)

Eventfotograf til jeres arrangement

En eventfotograf kan dække jeres arrangement så I efterfølgende har flot materiale, som kan fremvises på jeres hjemmeside, i nyhedsbrevet eller på de sociale medier. I dag hører man ofte sætningen “content is king” – og der er noget om snakken. At have godt content i form af billeder og video er guld værd – og det kan bruges på et hav af måder.

En eventfotograf lader jeres arrangement leve videre efter det er overstået, i form af billeder og video, som kan redigeres og klippes, så det passer præcis til jeres behov.

Jeg dækker mange forskellige typer events og arrangementer, heriblandt både foredrag, konferencer, messer, teambuilding, koncerter, festivaler mm. Fælles for alle disse er, at fange stemningen og de bedste øjeblikke.

Som eventfotograf går jeg højt op i jeres ønsker til min dækning af arrangementet, så jeg har fokus på netop det I ønsker. Skal der tages tages billeder, sørger jeg for at få de billeder I ønsker. Skal der optages en video, bliver det selvfølgelig i den stil i beder om, imens redigeringen også vil afspejle jeres stil og visuelle identitet.

Se mine pakker herunder. Passer ingen af dem til jer? Kontakt mig for en skræddersyet løsning.

Det praktiske

Alt efter hvilket type arrangement det drejer sig om, vil pris og tidsforbrug variere på fotografering og produktion af videomateriale. Der kan tages udgangspunkt i priserne på denne side –  kontakt mig for et skræddersyet tilbud. Alle priser er ekskl. moms.

Fotografering
Som eventfotograf er det min opgave at at dække et arrangement, så man efterfølgende kan danne sig et godt og passende indtryk. Det kan fx være stemningsbilleder, som kan bruges på hjemmeside, sociale medier eller i et nyhedsbrev.

Forud for eventet snakker vi om hvad jeg skal fokusere på, så I får de billeder I ønsker. Jeg sørger for at samle det rigtige udstyr og møde op i god tid. Som eventfotograf gør jeg især en dyd ud af at være en “ninja” i baggrunden, så kameraet ikke forstyrrer for meget.

Videoproduktion
Et event får en længere levetid med flotte levende billeder, og her kommer en eventvideo ind i billedet. Der kan både være tale om en såkaldt “aftermovie”, som giver en god fornemmelse af hele arrangement, samt interviews eller reportager, som efterfølgende kan bruges flere forskellige steder.

Altid inkluderet i prisen:

  • Råd og sparring
  • Professionelt udstyr
  • Optagelse af video og lyd
  • Tilpasset musik på video
  • Speak (allerede indtalt)
  • Professionel redigering og efterbehandling
  • 3 retterunder (justering af redigering)
  • Hurtig levering