Skip to main content

Eventfotograf til jeres arrangement

En eventfotograf kan dække jeres arrangement så I efterfølgende har flot materiale, som kan fremvises på jeres hjemmeside, i nyhedsbrevet eller på de sociale medier.

I dag hører man ofte sætningen “content is king” – og der er noget om snakken. At have godt content i form af billeder og video er guld værd – og det kan bruges på et hav af måder.

En eventfotograf lader jeres arrangement leve videre efter det er overstået, i form af billeder og video, som kan redigeres og klippes, så det passer præcis til jeres behov.

Planlægning inden arrangementet er altid vigtigt, så jeg ved præcis hvor fokus skal ligge og hvordan jeg fanger netop de billeder, du ønsker.

Professionelle stemningsbilleder fra enhver anledning

Jeg dækker mange forskellige typer events og arrangementer, heriblandt både foredrag, konferencer, messer, teambuilding, koncerter, festivaler mm. Fælles for alle disse er, at fange stemningen og de bedste øjeblikke.

Som eventfotograf går jeg højt op i dit ønske til min dækning af arrangementet, så jeg har fokus på netop det du vil have fremhævet. Skal der tages tages billeder, sørger jeg for at få de billeder du ønsker. Skal der optages en video, bliver det selvfølgelig i den stil du beder om, imens redigeringen også vil afspejle din stil og visuelle identitet.

En fantastisk ting ved event- og stemningsbilleder er, at du kan bruge en begivenhed, som i forvejen afholdes, til at være fundamentet til et hav af materiale, som efterfølgende kan deles – både internt eller med jeres målgruppe.

Skal der afholdes konference, koncert eller noget helt tredje?
Lad mig fange stemningen.

Se priser her

Eventfotograf med fokus på det vigtigste

Som eventfotograf er det min opgave at at dække et arrangement, så man efterfølgende kan danne sig et godt og passende indtryk. Det kan fx være stemningsbilleder, som kan bruges på hjemmeside, sociale medier eller i et nyhedsbrev.

Forud for eventet snakker vi om hvad jeg skal fokusere på, så du får de billeder I ønsker. Jeg sørger for at samle det rigtige udstyr og møde op i god tid. Som eventfotograf gør jeg især en dyd ud af at være en “ninja” i baggrunden, så kameraet ikke forstyrrer for meget.

Genoplev med levende billeder

Et event får en længere levetid med flotte levende billeder, og her kommer en eventvideo ind i billedet. Der kan både være tale om en såkaldt “aftermovie”, som giver en god fornemmelse af hele arrangement, samt interviews eller reportager, som efterfølgende kan bruges flere forskellige steder.

Modtag et tilbud

Skal vi tage en snak om din opgave eller projekt? Det er selvfølgelig helt uforpligtende. Tøv aldrig med at smide en besked min vej.

  Find fotograf - Kontakt mig for et uforpligtende tilbud - Boel Media

  Lokation

  Store Møllevej 14, 1. th
  4000 Roskilde

  Åbningstider

  Man-Fre: 09.00 til 16.00
  (kontakt mig ved fysisk møde)

  Kontakt

  Tlf. (+45) 9386 7783
  info@boelmedia.dk

  Følg mig

  Boel Media på Facebook
  Boel Media på Instagram
  Boel Media på Youtube
  Fotograf Mikael Boel på LinkedIn