Skip to main content

En abonnementsordning tilpasset de rigtige behov

Som virksomhed handler det om, at få det rigtige budskab ud. Det kan gøres på mange forskellige måder, men det visuelle medie er svært at komme udenom. Samtidig kan det være tidskrævende at bestille fotograf og finde på idéer til billeder, som giver mening for virksomheden.

Der kan opstå situationer eller arrangementer, som man ikke har billeder fra, fordi det ikke kunne nås. Eller måske en håndfuld hverdagssituationer, som ville gøre sig godt på billeder og fortælle jeres historie, men som blot forblev idéer.

Her kommer jeg ind i billedet. Med en fotograf på abonnement slipper du som virksomhedsejer for, at skulle finde og bestille en fotograf af flere omgange – som i øvrigt kan blive en dyr fornøjelse. I stedet har du en fast partner i mig, som leverer billeder til jeres løbende behov. Vi skræddersyer en ordning til netop din virksomhed, som både er fleksibel og tilpasningsdygtig.

“Der kan være fart på i en virksomhed, og derfor vil jeg indtage rollen som jeres faste fotograf, og kontinuerligt levere billeder til jer, så I altid har friskt materiale fra fx arrangementer, miljø eller hverdagssituationer. “

Vælg mellem flere forskellige pakkeløsninger eller skræddersy til ethvert virksomhedsbehov

Se priser her

Høj og kontinuerlig kvalitet – uden at gå på kompromis

Fordelene ved en fotograf på abonnement er flere, hvor nøgleordet er skræddersyet kvalitet. Hele pointen med en ordning som denne er fleksibilitet. I er ikke bundet af en bestemt abonnementsstruktur, da både besøgende af mig og de billeder jeg tager, tilpasses fuldstændig som I vil have det.

Når vi har planlagt et forløb, som passer til jer, så behøver I ikke forholde jer til andet, end hvad jeres nye billeder skal bruges til –  måske hjemmeside, sociale medier eller nyhedsbrev? I bestemmer.

Måneder ser forskellige ud og planer kan ændre sig – derfor tilpasser vi også løbende, og ting kan sagtens skubbes og justeres. I får en fast fotograf, men selve planen skræddersyes til jer.

I står derfor tilbage med en professionel partner i en fleksibel ordning, samtidig med, at I altid vil være sikret flotte og opdaterede billeder.

Modtag et tilbud

Skal vi tage en snak om din opgave eller projekt? Det er selvfølgelig helt uforpligtende. Tøv aldrig med at smide en besked min vej.

  Find fotograf - Kontakt mig for et uforpligtende tilbud - Boel Media

  Lokation

  Store Møllevej 14, 1. th
  4000 Roskilde

  Åbningstider

  Man-Fre: 09.00 til 16.00
  (kontakt mig ved fysisk møde)

  Kontakt

  Tlf. (+45) 9386 7783
  info@boelmedia.dk

  Følg mig

  Boel Media på Facebook
  Boel Media på Instagram
  Boel Media på Youtube
  Fotograf Mikael Boel på LinkedIn