Billeder

Kr. 3.500,-

Reklamepakke (lille)
(20 færdigredigerede billeder)

Kr. 5.500,-

Reklamepakke (mellem)
(50 færdigredigerede billeder)

Kr. 8.000,-

Reklamepakke (stor)
(70+ færdigredigerede billeder)

Video

Kr. 4.500,-

Reklamevideo (lille)
(1-2 minutters video)

Kr. 6.500,-

Reklamevideo (mellem)
(2-4 minutters varighed)

Kr. 10.000,-

Reklamevideo (stor)
(5+ minutters varighed)

Se eksempler på mit arbejde

Video tilpasset alle enheder og platforme

Din video skal se godt ud overalt.

Reklamefotograf til virksomheder i hele landet

Leder I efter en dygtig og erfaren reklamefotograf til at styrke jeres visuelle identitet, markedsføring og branding? Så er I landet det rette sted. Billeder og video kan have en enorm effekt på kommunikationen til jeres målgruppe og samtidig styrke jeres udtryk udadtil.

De sociale medier har gjort behovet for en reklamefotograf endnu større, da muligheden for at fremvise og dele de visuelle produktioner, kun bliver større og større. Som reklamefotograf går jeg ind og ser på, hvad jeres behov og ønsker er, så I får et produkt og en løsning, som er skræddersyet til jer.

Mulighederne indenfor reklamefotografering er mange og kan bl.a. inkludere situationsbilleder fra jeres virksomhed, reklamevideo til sociale medier eller forskelligt materiale til en kampagne.

Jeg tilbyder forskellige pakker og skræddersyer naturligvis også løsninger, så det passer til jeres behov. En god reklamefotograf skal gerne være en som forstår jeres virksomhed og budskab, så materialet I modtager afspejler netop det. Hvad enten I har behov for billeder eller video, så er I sikrede en høj kvalitet lavet med moderne og professionelt udstyr.

Se mine forskellige pakker herunder og kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres opgave.

Det praktiske

Priserne på denne side danner et udgangspunkt, men der er altid mulighed for en skræddersyet løsning til netop jeres behov. Alle priser er ekskl. moms.

Fotografering
Reklamefotografering kan variere meget i pris og tid – derfor finder vi sammen ud af, præcis hvad I har brug for og i hvilken sammenhæng. Arbejdet som reklamefotograf handler i høj grad om god kommunikation og planlægning, så opgaven løses optimalt.

En fotosession kan enten foregå hos jer eller ude på location – alt efter hvad der passer bedst ift. antal af billeder.

Videoproduktion
Reklamevideoer kan både være simple og korte samt mere omfattende og lange. Der er stor forskel på, om I skal bruge en kort video til Facebook eller en række længere videoer, fx i forbindelse med en kampagne. Dog er alt muligt, så tøv endelig ikke med at kontakte mig til en snak om jeres projekt.

Altid inkluderet i prisen:

  • Råd og sparring
  • Professionelt udstyr
  • Optagelse af video og lyd
  • Tilpasset musik på video
  • Speak (allerede indtalt)
  • Professionel redigering og efterbehandling
  • 3 retterunder (justering af redigering)
  • Hurtig levering