Skip to main content

Fotograf Mikael Boel

Mit navn er Mikael og jeg er 34 år gammel. Jeg har beskæftiget mig professionelt med fotografering og videoproduktion siden 2013. Igennem årene har jeg fået erfaring med en bred vifte af kompetencer indenfor branchen, bl.a. i forbindelse med reklame, event og branding.

Mit arbejde som fotograf bunder i en stor interesse for faget samt en lyst til at dygtiggøre mig hver dag. Jeg elsker fotografi og videografi som de stærke værktøjer de er, og forstår at udnytte dem, når en virksomhed skal et visuelt skridt foran.

Min stil er detaljeorienteret og fokuseret på at fange øjeblikke og få budskaber frem. Alle opgaver er forskellige og netop derfor skræddersyr jeg løsninger til den specifikke kunde. Alsidigheden i arbejdet er både udfordrende og spændende at beskæftige sig med.

Køb mine billeder

By Boel er min webshop hvor udvalgte billeder kan købes som plakater. Jeg har flere forskellige motiver og stilarter, som alle har det tilfælles, at de passer ind i mange forskellige typer indretninger.

Med By Boel stræber jeg efter at lade kreativiteten drive værket samtidig med, at det skaber en ekstra dimension på arbejdet som fotograf. Det er en fantastisk følelse at se mine billeder på andres vægge.

Tag et kig forbi shoppen på www.byboel.com.