Fotograf Mikael Boel

Mit navn er Mikael og jeg er 32 år gammel. Jeg har beskæftiget mig professionelt med fotografering og videoproduktion i over 10 år. Igennem årene har jeg fået erfaring med en bred vifte af kompetencer indenfor branchen, bl.a. i forbindelse med reklame, event, branding og bryllupper.

Mit arbejde som fotograf bunder i en stor interesse for faget samt en lyst til at dygtiggøre mig hver dag. Jeg elsker fotografi og videografi som de stærke værktøjer de er, både når der skal produceres effektivt markedsføringsmateriale til en virksomhed eller skabes minder for livet til et bryllup.

Min stil er detaljeorienteret og fokuseret på at fange øjeblikke og få budskaber frem. Alle opgaver er forskellige og netop derfor skræddersyr jeg løsninger til den specifikke kunde. Alsidigheden i arbejdet er både udfordrende og spændende at beskæftige sig med.

Køb mine billeder

By Boel er min webshop hvor udvalgte billeder kan købes som plakater. Jeg har flere forskellige motiver og stilarter, som alle har det tilfælles, at de passer ind i mange forskellige typer indretninger.

Med By Boel stræber jeg efter at lade kreativiteten drive værket samtidig med, at det skaber en ekstra dimension på arbejdet som fotograf. Det er en fantastisk følelse at se mine billeder på andres vægge.

Tag et kig forbi shoppen på www.byboel.com.