Skip to main content

Professionel portrætfotograf i Roskilde – det unikke billede

Som portrætfotograf i Roskilde sætter jeg en ære i at tage billeder, hvor præcis det du ønsker, skinner igennem. Uanset om det er personlighed, professionalisme, karakter, styrke eller noget helt femte, så får du ikke bare et portrætfoto fra mig – du modtager et skræddersyet og knivskarpt øjebliksbillede af dig.

Jeg har i mange år udviklet min erfaring og kunnen som portrætfotograf, og derfor er du i trygge hænder, når du får taget et portrætfoto af mig.

En portrætfotograf skal kunne mere, end blot at tage et billede. Det handler for mig om at fange essensen af personen/personerne jeg fotograferer, så stilen og udtrykket er rigtigt. Mulighederne er mange – så hvorfor ikke tage skridtet videre, og give dit portrætbillede lige dét ekstra?

På den måde sikrer vi, at dit nye portræfoto ikke alene ser godt ud – det skaber også værdi for dig. Derfor har jeg netop fokus på, om billedet skal centreres omkring en enkeltperson, eller om der er tale om flere billeder, som skal indfange og kommunikere en hel virksomheds identitet.

Det hele kan lade sig gøre – så lad mig endelig høre.

Vælg den perfekte portrætfoto-pakke til dit behov
– skræddersyede løsninger er også muligt.

Se priser her

Fleksibelt forløb med fokus på kvalitet

Portrætbillederne tages på lokation efter eget valg – jeg byder også gerne ind med forslag, alt efter hvordan billederne skal være. Jeg medbringer selvfølgelig alt kameraudstyr og lys. Efterbehandlingen af billederne sker i samråd med dig, så de bliver præcis som du vil have dem.

Det er ofte i redigeringen, at magien sker. Her kan der skabes mange forskellige stilarter og udtryk – men jeg har samtidig selv den filosofi, at billeder ikke efterbehandles alt for meget. Der laves justeringer, ikke komplette ændringer.

Målet er at ramme så perfekt et resultat i kameraet som muligt – herefter får billedet det sidste løft i redigeringen.

Høj kvalitet opnås med god forberedelse, så selve fotograferingen forløber så optimalt som muligt. Det kan både være en længere proces eller en kort og simpel én af slagsen. Det bedste forløb er det, som er tilpasset dig.

Og frygt ej! Det er ikke alle, som elsker at stå foran kameraet. Derfor både guider og instruerer jeg på dagen, så det eneste du skal tænke på, er at møde op.

Klassisk eller kreativt? Du bestemmer

Jeg tror på, at et godt portrætbillede skal passe til rammerne det præsenteres i – uanset om det er det helt klassiske og simple, eller det kreative valg med lidt kant. Målet er at ramme den rigtige stil.

Et portrætfoto hos mig kan byde på præcis det du ønsker, og det hele starter med trygheden. Både at du føler dig tryg nok til at kunne være dig selv, samt at du selvfølgelig kan være tryg ved, at jeg formidler dig som person ned i et smukt billede.

I mit arbejde som portrætfotograf har jeg især erfaret, at det i høj grad handler om mennesker og kommunikation. Det kan godt være, at jeg står med kameraet, men billedet skaber vi sammen. Det gode samarbejde skaber det bedste resultat. Netop derfor sikrer jeg også nærvær og fokus, så der er plads til, at dit nye portrætfoto rammer det rigtige udtryk.

Jeg synes jo selvsagt ikke, at fotografering er kedeligt – men vi må nok erkende, at mange andre gør. Så derfor er jeg altid åben for idéer og kreativitet. De klassiske billeder er ligeså fantastiske som de kreative – for mig, handler det om at kombinere min erfaring og tekniske viden, til at skabe et portrætfoto som siger mere end 1.000 ord.

Modtag et tilbud

Skal vi tage en snak om din opgave eller projekt? Det er selvfølgelig helt uforpligtende. Tøv aldrig med at smide en besked min vej.

  Find fotograf - Kontakt mig for et uforpligtende tilbud - Boel Media

  Lokation

  Store Møllevej 14, 1. th
  4000 Roskilde

  Åbningstider

  Man-Fre: 09.00 til 16.00
  (kontakt mig ved fysisk møde)

  Kontakt

  Tlf. (+45) 9386 7783
  info@boelmedia.dk

  Følg mig

  Boel Media på Facebook
  Boel Media på Instagram
  Boel Media på Youtube
  Fotograf Mikael Boel på LinkedIn