Erhvervsportræt

Kr. 1.500,-

Portrætpakke (lille)
(1-2 færdigredigerede billeder)

Kr. 3.500,-

Portrætpakke (mellem)
(10 færdigredigerede billeder)

Kr. 5.000,-

Portrætpakke (stor)
(10+ færdigredigerede billeder)

Medarbejderportrætter

Kr. 2.500,-

Medarbejderportrætter (lille)
(2-5 ansatte)

Kr. 5.000,-

Medarbejderportrætter (mellem)
(5-10 ansatte)

Kr. 8.000,-

Medarbejderportrætter (stor)
(10-20 færdigredigerede billeder)

Kr. 12.000,-

Medarbejderportrætter (deluxe)
(20+ færdigredigerede billeder)

Kontakt mig for en fast pris ved flere end 20 ansatte.

Se eksempler på mit arbejde

Portrætfotograf til erhverv

Som portrætfotograf sætter jeg en ære i at tage billeder, som passer til formålet – hvad enten det er erhvervs- og medarbejderportrætter eller familiebilleder. Situationerne og behovet er anderledes, og derfor har jeg i mange år udviklet min erfaring i at kunne levere bedst muligt i begge lejre.

En portrætfotograf skal kunne mere, end blot at tage et billede. Det handler også om at fange essensen af personen/personerne man fotograferer, så stilen og udtrykket er rigtigt. Skal det være professionelt, klassisk, minimalistisk, farverigt eller noget helt femte? Mulighederne er mange, og jeg sikrer altid et resultat efter dine/jeres ønsker.

Jeg tilbyder flere forskellige pakker som portrætfotograf, alt efter behov. Jeg laver også gerne skræddersyede pakkeløsninger, hvis der fx er behov for mange portrætter på én gang.

Portrætbillederne tages på location efter eget valg – jeg byder også gerne ind med forslag, alt efter hvordan billederne skal være. Jeg medbringer alt kameraudstyr og evt. lys. Efterbehandlingen af billederne sker i samråd med dig/jer, så de bliver præcis som I vil have dem. Ift. redigering kan der skabes mange forskellige stilarter og udtryk – dette bliver vi selvfølgelig enige om.

Se mine pakker herunder og kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Det praktiske

Enkeltpersoner modtager 2 stk portrætter – fx fra forskellige vinkler. Jeg tager flere forskellige varianter så udvalget af billeder er stort, hvorefter de endelige billeder udvælges. Billederne leveres efterbehandlede og i både farve og sort/hvid. Billederne kan også klargøres til tryk – uden merpris.

Fotosession foregår på location efter eget valg – jeg kommer også gerne med forslag til location, hvis ønsket. Alle priser er ekskl. moms.

Altid inkluderet i prisen:

  • Råd og sparring
  • Professionelt udstyr
  • 3 retterunder (justering af redigering)
  • Hurtig levering