4 kerneområder med plads til fleksibilitet

BoelMedia tilbyder et bredt udvalg af kompetencer indenfor fotografering og videoproduktion. Selvom netop jeres opgave ikke direkte hører ind under mine 4 kerneområder, så kan jeg sagtens stadig hjælpe.

Det vigtigste for mig er, at mine kunder får præcis det de ønsker. Derfor er mine løsninger også skræddersyede til hvert projekt, med en altid fleksibel, kreativ og energisk tilgang til opgaven.

Find mere information om mine ydelser og priser herunder, og tøv aldrig med at kontakte mig til en ganske uforpligtende snak om netop jeres projekt.

Kontakt mig

Fotografering

Jeg tilbyder flere forskellige løsninger indenfor fotografering, både samlede pakker og skræddersyede løsninger. Jeg tager arbejdet og ansvaret som fotograf meget alvorligt, og I kan derfor altid være trygge ved, at overlade opgaven til mig.

Jeg arbejder både med erhvervskunder, som fx skal bruge nye portrætbilleder, produktbilleder eller eventbilleder, såvel som private kunder, hvor jeg bl.a. kan hyres som fotograf til bryllupper eller familiebilleder. Mit mål er altid at levere noget unikt, som er tilpasset opgaven, fremfor at skyde en masse billeder på autopilot. Jeg fokuserer altid højt på god kommunikation og planlægning, så opgaven kan løses præcis som I ønsker.

Gode billeder kan være mange ting. Alle har hver deres smag. Skal det være den helt klassiske stil eller må der gerne være lidt kant? Skal vi eksperimentere og skabe noget helt specielt? Mulighederne er mange, og mine evner kan imødekomme netop jeres vision.

Videoproduktion

Video kan løfte et hav af forskellige projekter, både til at skabe effektiv opmærksomhed samt til at fortælle historier. Balancen mellem disse er netop hvad jeg fokuserer på, når jeg producerer videoer.

Erhvervsmæssigt er fordelene talrige, og video kan bruges til både virksomhedspræsentationer og kampagner, såvel som dækning af events og reklamespots. Markedsføring i dag er baseret på opmærksomhed som aldrig før, og især på de sociale medier, kan man opnå effektiv eksponering ved brug af video.

Et budskab får helt nye dimensioner i en video, og mulighederne er så mange, at der kan skabes noget helt unikt hver gang. Netop derfor er jeres ønsker i højsædet, og det er kun kreativiteten der sætter grænser.